Karhun karjahtelua Espoosta

Kenen leipää syöt, tai keneltä leivän viet

  • Kotiin tullaan varastettu leipä suussa
    Kotiin tullaan varastettu leipä suussa

Ensin suomalainen työ ja yrittäjyys - sitten vasta maailman parantaminen jos rahaa jää

Se on Perussuomalaisten eräs tärkeimmistä sanomista. Sanomaa ei liene tarpeen tarkemmin purkaa auki, sillä katsomme että suomalaisten maksamilla verorahoilla tulee ehdottoman ensisijaisesti kehittää ja parantaa oman Suomenmaamme yhteiskuntaa.

Talkoisiin hyvinvointiyhteiskuntamme savuavien raunioiden uudelleen rakentamiseen tarvitsemme jokaista. Minut, sinut, tuttavasi kissankumminkaiman. Tärkein ratkaisu, jonka jokainen meistä voi tehdä jokapäiväisessä elämässään on kuluttamisen valinta. Käynkö tankkaamassa Teboililla vai Nesteellä? Ostanko Suomessa vai Puolassa valmistetun huonekalun? Mitä ruokaa kannan kaupasta kotiin? Millaisia vaatteita ostan?

Omalla kuluttamisellamme teemme sen todella tärkeän valinnan, jättää käyttämämme raha Suomeen, tekemään hyvinvointia omalle kansallemme, omille lähimmäisille. Kannustan jokaista teistä tekemään arjestamme merkityksellisen.

Hallituksemme on tehnyt lukuisia erittäin pahoja virheitä. Tällä hetkellä he piileskelevät päät pensaissa, takalisto näkyvissä. Nykypoliitikolta puuttuu erittäin tärkeä ominaisuus - kyky tunnustaa avoimesti omat virheet. Onko se niin vaikea sanoa: "Nyt tuli mokattua erittäin pahasti, kannan vastuun teoistani." Vastuun kantaminen, sitä harva pystyy tekemään tiukan paikan tullen. Olemmehan jokainen henkilökohtaisesti vastuussa itse omista tekosistamme. Siinä ei auta avunpyynnön ruikutukset äidiltä, erityisavustajalta tai yhteiskunnalta.

Lopuksi haluan osoittaa teille, miten pienyrittäjää kohdeltiin tänään Espoossa. Espoon Keskuksen maalaismarkkinoilla jaettiin ilmaista mehua. Vain 15 metrin päässä, valehtelematta, oli pienyrittäjän pitämä kioski. Hän yritti myydä mm. mehua 1,50€ hintaan. Kävin juttelemassa päivän päätteeksi, kauppa oli käynyt todella huonosti. Ostin yrittäjältä muikut, ja ne oli muuten todella herkullisia! Miten jotkut, ja sanon sen nyt suoraan, saatanan tunarit, eivät ajattele yhtään pidemmälle, miten ilmaisen mehun jakaminen voi viedä leivän toisen suusta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän jremes kuva
Juha Remes

Satuin tänään kokkauspäälle, ja tein hyvät pihvit ranskanperunoilla. Hintaa kyseiselle annokselle tuli muutaman euron verran. Veinkö siis leivän paikallisen ravintoloitsijan suusta kun en suostunut maksamaan parin kympin riistohintaa pihvistä?

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Keskustako sitä mehua jakoi vai miksi tuollainen kuvitus?

Käyttäjän suvikarhu kuva
Suvi Karhu

Kuva on aito kuva tapahtumapaikalta tänään, itse ottamani.

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen

Tällaisella järkeilyllä Suomi vissiin eläisi vielä kivikautta. Puun käyttöä muuna kuin lämmittelyaineena tuskin olisi hoksattu.

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Käyttäjän JotuKarjalainen kuva
Jotu Karjalainen

Vielläkin kylmää Suvin puheet kiinteistöverosta.

Toimituksen poiminnat