Karhun karjahtelua Espoosta

Yksittäistapaus, hyshys!

Yksittäistapauksia viikoista toisiin. Maahanmuuttajataustaisten henkilöiden tekemät rikokset ovat näkyneet tänä kesänä mediassa aiempaa näkyvämmin. Tuntomerkkejä julkaistaan useammin ja epäiltyä tekijää kuvataan tummaihoiseksi tai vierasta kieltä puhuneeksi. Poliisi on avoimesti kertonut esimerkiksi murtoliigojen toiminnasta ja taustoista julkisuudessa. 

Maahanmuuton aiheuttamista haasteista on hyvin vaikea puhua. Rikollisuutta silti tapahtuu jatkuvasti, eikä auta, että laitamme pään pensaaseen, koska pylly pilkistää. Mitä enemmän hyssytellään keskustelua ja vaiennetaan ihmiset, jotka yrittävät keskustella ongelmista, sitä enemmän mittari nousee kohti punaista. Palautetta tulee kaikille perussuomalaisille jatkuvasti, ettemme saa alistua vaiennetuiksi. Vaikka kissa rääkyy, se silti pitää nostaa pöydälle.

Maahanmuuttajat itse suhtautuvat omiensa tekemiin rikoksiin erittäin kriittisesti. He ymmärtävät tämän erittäin tärkeän asian: Pieni osa maahanmuuttajista, jotka syyllistyvät rikoksiin eivätkä toimi suomalaisen yhteiskunnan normien mukaisesti, pilaa sen suurimman osan maineen. Korostan aina tätä tärkeää asiaa, suurin osa maahanmuuttajista on rehtiä ja rehellistä porukkaa. He haluavat tehdä töitä, useat heistä tekee kahta tai useampaakin työtä hankkiakseen elantonsa ja he osallistuvat tämän yhteiskunnan rakentamiseen. He ovat kiitollisia siitä, mitä olemme tarjonneet heille ja haluavat vastavuoroisesti osallistua kakun tekemiseen. Valtio kun ei saa taikaseinästä rahaa, vaan verotuloja luo yksityinen sektori.

Tälle pienelle osalle, ketkä eivät kunnioita lakia, eivät maamme tapoja ja halveksivat auttavaa kättä, tulee osoittaa suorasukaisesti ovea. Täällä ei ole pakko olla. Pelisääntöjen pitäisi olla reilut ja selvät: Jos syyllistyt rikoksiin, sinut karkoitetaan. Rangaistusten tulee olla tuntuvia. Esimerkiksi yhdyskuntapalvelua määrätään todella harvoin.

Jos emme puutu tähän ongelmaan, ja keskustelua vain vaiennetaan, se kuuluisa v-käyrä nousee. Ihmiset, jotka ovat rauhaa rakastavia, lähimmäisenrakkaita ja fiksuja, alkavat kapinoimaan. Suomalaisen pinna on pitkä, mutta kun se lopulta napsahtaa, voi jälki olla inhottavaa. Maassamme esiintyy tällä hetkellä aika vähän rasismia, mutta pelkään rasismin määrän ryöpsähtävän käsiin, jos ongelmia ei ryhdytä ratkomaan poliittisin keinoin. Pensaasta pilkistävä pylly saa mojovan tällin.

Olen itse aiemmin jättänyt maahanmuuttoon liittyvät keskustelut muille, sillä puolueessani on lukuisia ihmisiä, jotka kirjoittavat aiheesta taitavasti. Nyt en enää voi vaieta, sillä ongelmat ovat todellakin vasta alkamassa. Yksittäistapaukset pitää saada vähentymään ja loppumaan. Maamme kohtaa erittäin vakavia ongelmia yksityissektorin sakkaamisen ja valtion budjettivajeen myötä, kovat ajat ovat käsillä. Suomi täytyy saada takaisin jaloilleen ja nousuun, sillä totisesti, olemme eläneet hyvin leväperäisesti ja vähiä rahojamme pitkin maailmoja kylväen aivan liian pitkään.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

14Suosittele

14 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (21 kommenttia)

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Murtoliigat ovat kai lähinnä ulkomaalaisia, ei maahanmuuttajia?
Jos karkoitetaan, niin mihin?

Marko Parkkola

Erinomainen kysymys ja sitä pitääkin miettiä toista kautta. Schengen-sopimus on syyllinen ulkomaisten liigojen vapaaseen liikkuvuuteen. Pitäisikö meidän irtautua Schengistä? Toinen vaihtoehto olisi ottaa Schengen-sopimuksen sallima rajatarkastus takaisin käyttöön ja pysäyttää rikollisliigat jo rajalla.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Näillä eväillä käräjäoikeuden lautamiehenä, ei hyvältä näytä.

Käyttäjän KariHalkola kuva
Kari Halkola

Niin miksi ei näytä hyvälle? Siksikö ettei tule maahanmuuttaja-alennusta tuomionluvun yhteydessä?

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Olinpa ilkeä, anteeksi. Oletko nähnyt esimerkiksi käräjätuomareita tai poliiseja kommentoimassa nettipalstoilla? En minäkään. Sanottakoon sitä vaikka lautamiesjärjeksi. Se on se järki, mitä käytetään ENNEN tällaisen kaman julkaisemista.

Jaakko Häkkinen Vastaus kommenttiin #4

Kerrotko Jouni, mitä pöyristyttävää Suvin bloggauksessa nyt sinusta oli? Kirjoitushan oli täysin asiallinen.

Käyttäjän TonyBjrk kuva
Tony Björk

Persujen möläytyksiä päivästä päivään ja viikosta viikkoon ovat myös "ykstittäis tapauksia"?

Käyttäjän BodilRosengren kuva
Bodil Rosengren

Tuntomerkkejä julkaistaan silloin kun poliisi kaipaa yleisön vihjeitä. Kuten tässä tapauksessa:
https://www.poliisi.fi/itauusimaa/tiedotteet/1/0/p...

On kuitenkin aika ällistyttävä nuivien suhtautuminen noihin. Jos kyse vain kantiksen tekemästä raiskauksesta niin ei kiinnosta ollenkaan. Suuri pettymys jos tekijä onkin valkoihoinen ja suomea puhuva.

Kari Ahveninen

Kaikille raiskaajille samaa lääkettä: kulkuset pois niin alkaa hinku laskemaan. Ei raiskaus kenenkään tekemänä ole yhtään vähemmän rangaistava teko.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Kunhan syyllisyys voidaan näyttää kiistämättömästi. Poliisin luvut perättömistä raiskausilmoituksista ovat sen verran karua kuultavaa, että ihan helpolla ei voida palleihin käsiksi käydä.

Jaakko Häkkinen

Sepä se! Valikoiva puolueellisuus. Vantaan raiskausyrittäjä - joka yritti peräti kahta samana päivänä - oli vaaleatukkainen, joten sillä ei päässyt lietsomaan vihaa. Ellei joku tulkinnut kohtaa "puhui suomea" niin, että sellaista ei olisi mainittu jos henkilö olisi ollut kantaväestöä. ;)
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015082720252247_u...

Jarmo Skog

Ei kai tästä kukaan ole eri mieltä koskaan ollutkaan. Kaikki toivovat rikollisuuden vähenemistä, ulkomaalaisten, kotimaalaisten ja maahanmuuttajien suorittamaa. Kirjoittaja ei nyt osoita hirveästi konkretiaa paitsi rangaistusten koventamista ja lisää yhdyskuntapalvelua.

Jarmo Skog

Karkoitukset ovat jo olemassa. Asiasta kerätään jotain kansalaisaloitettakin, aloitteen tekijät vaan eivät tienneet että asia on jo laissa ja sitä myös käytetään.

Käyttäjän seppopmuurinen kuva
Seppo Muurinen

Tulee jopa heiltä itseltään tietoa että maassamme ovat hyvät vankila olosuhteet kohteluineen kuin seuraamukset rikkomuksista ovat lieviä ja vielä kohteita joita on helppo tehdä "keikkaa".

Suurennella ei kannata mutta ei myöskään pistää päätä pusikkoon !

Markku Ahtiainen

kun tulee loppu pelin aika kukaan ei tunnusta syyllisyyttään ei valtio ole loppumaton rahan lähde kuulemma valtiota ei voi verrata koti talouteen faktaton typeryys kun loppu lasku tulee mitäs sitten ihan kuin lapset vaikka ovat aikuisia luulee että raha tulee seinästä ulko maan kauppa on ainoa mikä tuo rahaa tänne tai yritys joka tulee suomeen jos sitä verotetaan mark twain totesi en anna koulutuksen estää oppimistani taitaa moni päättäjä olla koulu kiusattu ja kostaa kanta väestölle kokemansa vääryydet sen jälkeen oppi on ime valtiolta kaikki toimeen tulosi sinä olet ansainnut sen nepotismi siihen lisänä antaa oman mausteen suomen etu pitäisi olla pää asia ja kansalaisten väristä riippumatta niin muutkin maat tekee itse olin vastaan eu unionia tv:ssä parhaiten jäi mieleen eräät naiset hyppimässä pöydälle me ei pärjätä yksin miten nyt pärjätään?

Jarmo Skog

Veikö latvialainen välimerkkisi?

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

yhdyssanatkin näytti katkoneen

Jaakko Häkkinen

"Suomalaisen pinna on pitkä, mutta kun se lopulta napsahtaa, voi jälki olla inhottavaa."
-- Tämä on vaarallinen kohta, koska persufoobikot haluavat tulkita sen omalla tavallaan ja pöyristyä: "Persut uhkaavat väkivallalla!" ;)

Muuten erinomainen kirjoitus!

Toimituksen poiminnat